ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ «ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ «ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος και πιο εμπορικός καλλιτέχνης της γενιάς του, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Θα ‘Μαι Εδώ» και στέλνει ένα μήνυμα παρηγοριάς και ελπίδας εν μέσω μιας πρωτοφανούς περιόδου.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι το δεύτερο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη φετινή χρονιά και διαδέχεται την επιτυχία «Αθήνα Μου», ένα ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, στα τέλη του περασμένου Μαΐου και γνώρισε ευρεία απήχηση στο κοινό και στα ραδιόφωνα της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει τώρα με μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» συνδυάζει επιδέξια τον ερωτισμό και την τρυφερή μελαγχολία. Οι θαρραλέοι στίχοι και η εκφραστική αμεσότητα του Κωνσταντίνου Αργυρού γίνονται φορείς ενός άκρως αισιόδοξου μηνύματος.

Τη μουσική του τραγουδιού έχουν γράψει μαζί ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, παρουσιάζοντας την κλιμάκωση των ανθρώπινων σχέσεων, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα.

Μία αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, λέξεις και ρομαντικές εικόνες, που ξεδιπλώνονται ώστε να δημιουργήσουν ποικίλα συναισθήματα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δηλώνει για το νέο τραγούδι του: «Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες των τελευταίων μηνών, οι ανθρώπινες σχέσεις υπερισχύουν! Ενωμένοι, με αίσθημα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα! Η τέχνη και οι καλλιτέχνες είναι εδώ, η όποια μορφή δημιουργίας και η μουσική δεν σταματούν ποτέ… Καλή ακρόαση!

oparadio

5 Ιανουαρίου, 2021

No comments

Comments are closed.

Menu Title